Doet u mee?

U KUNT MET UW ORGANISATIE OP VERSCHILLENDE MANIEREN KIEZEN VOOR GOED

 

Goodcoin spaarpartner worden

Bent u een aanbieder van inspirerende, duurzaam en/of fairtrade geproduceerde producten en wilt u deelnemen aan het spaarprogramma en Goodcoins aan uw klanten uitgeven? Neem contact op met mitchell@goodclub.nl. Hij vertelt u graag waarom het zo leuk is en hoe u aan het spaarprogramma mee kunt doen.

 

Uw producten in de Goodclub verzilvershop

Bent u diezelfde aanbieder van inspirerende, duurzaam en/of fairtrade geproduceerde producten en heeft u één of meerdere pronkstukken die een mooie toevoeging zijn voor onze verzilvershop? Neem contact op met dennis@goodclub.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Uw medewerkers en relaties verrassen met een Goodcard

Wilt u écht indruk maken op uw medewerkers, en uw relaties een cadeau geven dat het verschil maakt? Neem contact op met info@goodclub.nl voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat. 

 

Goodcoins inzetten als stimuleringsinstrument

Wilt u medewerkers en/of relaties bedanken voor het maken van bewuste keuzes (bijvoorbeeld binnen een 'fiets-naar-het-werk' programma)? De Goodcoin is het perfecte beloningsinstrument. We bespreken graag uw ideeën en wensen met u. Niets is te gek, als het maar goed is. Stuur een mailtje naar Jochem@goodclub.nl voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

 

SAMEN MAKEN WE ER IETS MOOIS VAN!