Mooie producten - Crowdfunding - Goede doelen


EEN GOODCARD IS ALTIJD HET BEGIN VAN EEN INSPIREREND VERHAAL

Over mensen die op een goede manier willen omgaan met de wereld en elkaar. En in dit verhaal speel jij een belangrijke rol. Want of je de Goodcard hebt gekregen of je er een aan iemand wilt geven, je zet er iets positiefs mee in de wereld! 

Goodcard is een duurzame cadeaukaart waar je geweldige dingen mee kunt doen! In de Goodclub shop kun je kiezen uit de vele inspirerende, duurzaam en fair-trade geproduceerde producten. Maar het cadeautegoed kan ook gebruikt worden voor een investering in een duurzaam startend bedrijf (crowdfunding) of gedoneerd worden aan een goed doel. Bovendien kun je de Goodcard kopen én gebruiken bij je besteding in de 22 WAAR cadeauwinkels door heel Nederland. 

Bestel Goodcard(s) via het bestelformulier 


Keuze uit inspirerende eco en fair producten

Hippe woonaccessoires, groene gadgets, fijne verzorgingsproducten, fair-trade sieraden, maar ook heerlijke wijn en chocola, soep van gekke groenten of mooie boeken. Allemaal fair-trade, biologisch en/of gerecycled … Met een Goodcard kun je kiezen uit een breed assortiment inspirerende en duurzame producten in de shop op Goodclub.nl, bij de 19 WAAR cadeauwinkels en bij steeds meer aangesloten duurzame (web)winkels in Nederland.

 

Investeren in goede projecten

Crowdfunding is dé manier om met elkaar mooie initiatieven werkelijkheid te laten worden. Door met je Goodcard te investeren in een project op het goede crowdfundingsplatform Oneplanetcrowd.nl word je mede-eigenaar of krijg je een leuk product of rente als tegenprestatie. De ondernemers geef je hiermee de kans hun droombedrijf te beginnen. 

 

Doneren aan goede doelen

Milieudefensie en de 1%Club maken zich hard voor mens, dier en de wereld, door allerlei projecten en acties op te zetten. Het Goodcard cadeautegoed kan (eventueel deels) ingezet worden om deze clubs hierbij te helpen.

 

Een Goodcard voor elke gelegenheid

Kerst, verjaardagen, jubilea, een hart onder de riem … Het uitzoeken van een gepast geschenk voor je vrienden en familie, voor collega's en (zakelijke) relaties is niet altijd eenvoudig. Je wilt graag origineel zijn, maar wel iets zinnigs geven. Een Goodcard is de verrassende en goede keuze!

Een Goodcard is er al met een cadeautegoed vanaf 10 euro 

 
In een leuke cadeauverpakking
 
De kaart wordt - naar keuze -  in een stijlvol cadeaumapje of in een luxe cadeauverpakking (hiernaast afgebeeld) geleverd. De Goodcard kan ook los worden besteld.

Bij grotere aantallen is het ook mogelijk verpakkingen te voorzien van uw bedrijfslogo.

 

Goodcard(s) bestellen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden (bijvoorbeeld een logo op de verpakking) en een passende offerte. Of ga direct naar het bestelformulier.