Goodcard - een inspirerend en waardevol cadeau


Laat uw MVO doelstellingen op een unieke manier blijken uit uw relatie- en/of kerstgeschenk!

Met een Goodcard kunt u op een unieke en onderscheidende manier een blijk van waardering geven aan uw medewerkers en relaties. Want met een Goodcard kun je geweldige dingen doen. In de shop geeft de kaart keuze uit een breed assortiment duurzaam en fair-trade geproduceerde producten, met mooie cadeaus voor ieder gewenst bedrag. Maar de waarde kan ook gebruikt worden voor een investering in een duurzaam (startend) bedrijf of gedoneerd worden aan een goed doel. Bovendien kan de Goodcard gebruikt worden bij een besteding in de 21 WAAR cadeauwinkels in Nederland.

Bestel je Goodcard(s) via het bestelformulier!

Kerst, verjaardagen, jubilea, afscheid, een hart onder de riem … Het uitzoeken van een gepast geschenk voor collega's en zakelijke relaties is niet altijd eenvoudig. Je wilt graag origineel zijn, maar wel iets zinnigs geven. Een Goodcard is de verrassende en goede keuze voor een duurzaam relatiegeschenk en/of kerstpakket!

 

Goodcards bestellen

Heeft u interesse om de Goodcard als relatie- of kerstgeschenk in te zetten? Hier vindt u het bestelformulier. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en bieden u vrijblijvend een passende offerte. Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@goodclub.nl.

 

Doet u mee?

Samen maken we er iets moois van