Wat kan ik met Goodcoins?

GOED GELD VOOR BEWUSTE KEUZES

De Goodcoin is goed dat je krijgt als dank voor een keuze die je maakte waarmee je de wereld een beetje beter maakt. Bijvoorbeeld het kopen van fair trade of biologische producten. Je krijgt Goodcoins wanneer je iets goeds koopt of doet bij één van onze vele spaarpartners.

In de Goodclub spaarshop is elke Goodcoin 1 euro waard. Hier kun je je Goodcoin(s) gebruiken bij het kopen van weer goede en inspirerende producten. Maar je kunt ze ook doneren aan een goed doel of ze gaan sparen. Door nog meer goeds te doen! Zo ontstaat dus een beweging van 'goed' die zichzelf alsmaar versterkt.


Goede zegeltjes dus?

Jazeker, de Goodcoin is vergelijkbaar met zegeltjes sparen in de supermarkt. Aan de ene kant is het een klassiek spaarsysteem dat een beroep doet op het aloude spaar en 'yes voordeel!' gevoel dat wij Hollanders zo goed kennen.

Maar het is veel meer! Het is goed! De Goodcoin is in de shop een harde euro waard en je kunt er echt mooie, goede producten mee kopen, maar het is ook en vooral een goede beweging die op gang gebracht en gedeeld wordt. En dáár schuilt het geheim!

Elke Goodcoin is als een klein druppeltje brandstof, dat samen met nog heel veel druppeltjes zorgt voor een nieuwe energie. De gebundelde kracht van heel veel mensen die, net als jij, goede keuzes willen maken!

Goodcoins bijboeken

Heb je Goodcoins gekregen en wil je ze gebruiken? Log dan in (of maak eerst een account aan). Ingelogd ga je naar je accountpagina en daar voer je de code van het Goodcoinbiljet in. De Goodcoins worden vanzelf bij je saldo opgeteld.

 


Doneer je Goodcoins aan Milieudefensie

Deze goede club kan jouw Goodcoins goed gebruiken om haar vrijwilligers mee te bedanken! 

Je kunt je Goodcoins direct doneren door de 12-cijferige code op je Goodcoinbiljet te mailen naar info@goodclub.nl o.v.v. Goodcoins voor Milieudefensie.

Heb je al een account aangemaakt en staan je Goodcoins op je saldo? Doneer je Goodcoins dan hier