Over ons

Voor een diepgaandere vertaling van wat wij verstaan onder goed en de grenzen waartussen we ons bewegen, kijk je hier


Goodclub is de community voor mensen die met het maken van de goede keuzes de wereld mooier maken. En hoe groter we die groep kunnen maken, hoe aantrekkelijker het voor aanbieders wordt om echt duurzame producten aan te bieden. Waardoor we met nog meer mensen en nog veel vaker de goede keuzes kunnen maken.

Dat is altijd het uitgangspunt van Goodclub geweest en dat blijft het ook. We gaan alleen een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis in doordat we de goede keuzes verbinden aan de 17 sustainable development goals van de UN. Ondertekend door 193 landen is dit de krachtigste motor achter de verandering die wij als community ook willen nastreven. Het geeft ons een mooie leidraad in de acties die we willen initiëren of ondersteunen. Groot of klein, zo geven we richting aan de echt goede en noodzakelijke veranderingen.

Alles wat we doen zal altijd onze eigen Goodclub signatuur dragen; met plezier, op een lichtvoetige en liefdevolle manier. Daarom willen we Goodclub meer van de community laten zijn. We blijven onze eigen acties initiëren en geven daarnaast ruimte, tijd en aandacht aan de acties van onze leden. Want wij geloven dat verandering alleen lukt als jij, ik (en wij) samen dingen doen om de wereld om ons heen steeds mooier te maken.

Wat zeker blijft zijn de goede verhalen. Van de goede ondernemers, van de goede doelen en die vullen we aan met de goede verhalen van onze community. Laten we zien hoe simpel het soms kan zijn om de goede keuzes te maken en hoeveel dit voor de wereld op kan leveren.


Natuurlijk gaan we door met ons spaarprogramma; Goodcoins.
Onze Goodcoins zijn goed geld dat je krijgt en kunt sparen als je goede dingen doet of koopt bij onze spaarpartners. Goed geld, dat je in onze verzilvershop weer kunt inwisselen voor andere goede producten of dat je kunt doneren aan een goed doel.

Kortom, meer dan ooit wordt het leuker om mee te doen en meer dan ooit wordt de Goodclub van jou! Doe je mee?!